DSC 0425

Ervaringen met de Hospicegroep

Graag delen wij de reacties die wij terugkrijgen van gasten, hun naasten, verpleegkundigen en vrijwilligers

Ires

Vrijwilliger

" Een gast genoot enorm van een fijn gemalen warme maaltijd, die ik had klaargemaakt helemaal volgens zijn wens. Achteraf bleek dit de laatste maaltijd te zijn geweest."

Irma

Vrijwilliger

"Dat ik er voor onze gast en diens naasten mag zijn en hen in deze intense periode mag ondersteunen geeft me veel voldoening."

Sandra

Vrijwilliger

"Het is zo fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen zonder daar iets voor terug te krijgen, behalve dan dankbaarheid en warmte."

Mevrouw Jansen

één van onze gasten

"De thuiszorgmedewerksters juichten voor me dat er een plekje in de hospice beschikbaar was voor me. Dood ga ik toch, maar nu mag het op een mooie, warme, liefdevolle plek.’

Jolanthe

Dochter

"Het was heel bijzonder, zoals mama zei: "Het is hier zo fijn, een geschenk uit de hemel. Het Hilton is er niks bij!

Skipper

Dochter

"Het geeft rust te weten dat de laatste weken van mijn moeders leven, comfortabel en met veel liefde en zorg zijn verlopen".

Stephanie

Verpleegkundige

"Mijn (werk)ervaring in het hospice biedt mij de mogelijkheid om te weten wat zo belangrijk is in het leven. Ik ben getuige van de mooie en intense momenten in de laatste levensfase. Dit is bij elke familie weer anders en daar gaan wij als team erg graag in mee. "

Denise

Verpleegkundige

"De begeleiding en zorg zo goed mogelijk afstemmen op de gast en zijn familie samen met de huisarts en de vrijwilligers, zodat de gast zich comfortabel voelt, vind ik super belangrijk, daar doe ik altijd heel erg mijn best voor."

Astrid

Verpleegkundige

"Werken in de Hospice als verpleegkundige maakt mij trots. Dit komt onder andere door de dankbaarheid van onze gasten en de motivatie van de vrijwilligers. Daarnaast vind ik het bijstaan van de gast en zijn/haar familie in de laatste levensfase een waardevol proces".

U kunt ons werk ook volgen op