Hospicegroep Alphen a d Rijn Nieuwkoop 15
Mei 2024

De nieuwsbrief van mei 2024

De tuinen van de woningen ogen weer fris en groen. Na een regenachtige winter zijn we verheugd dat we al van zonnige dagen hebben mogen genieten. Onze gasten vinden het heerlijk om buiten te verblijven, of dat nu in bed is of in een van de knusse zithoekjes.
Maar voordat we helemaal opgaan in de komende zomerse gedachten, willen we u graag op de hoogte brengen van het laatste nieuws en het financiële jaarverslag van 2023. Het volledige
jaarverslag is te vinden op onze website, maar we willen u alvast meenemen in de belangrijkste cijfers over onze woningen en financiën. Ondertussen zitten we als organisatie niet stil. De nieuwe website is gelanceerd en zijn we met diverse projecten bezig waarover in deze nieuwsbrief meer. Daarnaast kunnen we uw hulp goed gebruiken bij het vinden van een mooie nieuwe locatie voor het BTH in Nieuwkoop. Kortom, er is weer genoeg om met u te delen.

Ik wens u veel leesplezier!
Nieuwsbrief lezen

Dit bericht delen

U kunt ons werk ook volgen op

Wilt u een actie organiseren voor De Hospicegroep?

Daar kunnen wij altijd over praten! Neem dan contact op met 0172-573040